Wat heb ik? Kun je me helpen opbouwen? Heb je oefeningen voor me?

Een blessure of uitval is vaak een signaal dat er iets anders moet. Of dat nu uw sporttechniek, houding of een ander mechanisme is, in een behandel- en trainingstraject bij Health Central minimaliseren we de kans dat uw klacht weer gaat opspelen. Bovendien verhogen we het herstel- en prestatievermogen van uw lichaam en geest.

Werkgebieden:

  • medisch (deels) onverklaarde / aspecifieke klachten zoals chronische vermoeidheid, hoofdpijn, chronische pijn. Vaak in combinatie met onderpresteren, bovengemiddeld of dreigend werkuitval.
   Naast de studie fysiotherapie is Hakim Sgaier ook sterk theoretisch opgeleid aan de faculteit van medische én gedragswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen (Bewegingswetenschappen) én praktisch in de leergang tot verandercoach/persoonlijk leiderschap (VUMC Ac.).
  • orthopedische diagnostiek bij acuut (sport)letsel zoals (terugkerende) spierrupturen, knie- en enkelbandletsel en schouderluxaties. We zijn bij wet zonder verwijzing toegankelijk en dienen in de eerste lijn duurdere zorg te voorkomen. Uit onderzoek blijkt dat we bij b.v. knieletsel diagnostisch gelijke uitkomsten hebben als de orthopeed met MRI.
  • (chronische) blessures en pijnklachten waaronder hielspoor, enkel, knie, lies, heup/onderrug, nek-, schouder-, bovenrugklachten. Hardloopblessures zoals achillespees- en onderbeenklachten.
   Na relevante (universitaire en HBO)opleiding en leer- en werkervaring bij Ajax en Real Madrid, vinden wij de grootste uitdaging in het goed en snel verhelpen van je klacht. Zeer welkom zijn complexe orthopedische of stress-gerelateerde klachten die elders niet opgelost worden of waarbij er een kans is operatie te voorkomen.
  • bewegingsbeperkingen zoals bij bijvoorbeeld de arm niet meer kunnen heffen na een mastectomie, of onwillige spieren of gewrichten bij de uitvoering van je favoriete sport(en).
  • revalidatie na operatie zoals van de enkel, voorste kruisband, meniscus, knieschijf, schouder.
  • groeipijnen aan hak en/of knie bij sportende kinderen en adolescenten (meer dan honderd trajecten in bovengenoemde professionele sportopleidingen en daarbuiten).

Aan het eind van een intake zullen wij u een duidelijk stappenplan voorleggen dat past bij uw doelstellingen. Twijfelt u of u bij ons aan het juiste adres zou zijn? Stuur een WhatsAppje door hier te klikken, of mail naar: info@healthcentral.nl. Bellen kan via 0623677630

NB kijkt u ook eens bij onze modules voor verzuimpreventie en bewegingsvrijheid.

Geef jezelf of je werknemers de energie om te knallen.

Neem contact met ons op door een WhatsAppje sturen door hier te klikken. U kunt ook mailen naar: info@healthcentral.nl of bellen 0623677630