Optimaal Fitpakket; langdurige inzetbaarheid & bewegingsvrijheid

Wilt u de regie over uw gezondheid en sport- of werkprestaties in eigen hand nemen? Dan vraagt dit om een ander houding. Blessures of werkuitval voorkomen kost op termijn minder tijd, energie, geld en kwaliteit van leven dan deze verhelpen. Veel mensen weten dit, maar weinig mensen leven er nog naar. Bent u kostwinner, eigen baas of fanatiek sporter? Dan wordt het nu tijd dat u in uw eigen lichaam gaat investeren. Met een Verzuimpreventie & Optimaal Welzijn fitpakket helpt bewegingsspecialist Hakim Sgaier u hierbij.

Waar staat u op de Health Central fitheidsthermometer? Het doel van een fitpakket is om uw fysieke en mentale potentie volledig te benutten. Zodat u minimaal risico loopt en maximaal vertrouwen in uw eigen lichaam ervaart. Hierdoor kunt u op een plezierige manier langere tijd op hoog niveau functioneren en heeft u een buffer, waardoor u een fysieke of emotionele klap goed kunt opvangen. U voelt zich energiek en gelukkig.

Voor wie?

  • U bent eigen baas en kunt het zich eigenlijk niet veroorloven om ziek te worden. Daarom investeert u graag in uw eigen welzijn.
  • U baalt van bepaalde terugkomende fysieke klachten of blessures of vreest voor toekomstige klachten door bijvoorbeeld een slechte houding.
  • U wilt zich met een expert op het gebied van biomechanica voorbereiden op een fysieke uitdaging in uw sport en meetbaar sneller en beter worden.
  • U bent die overbodige kilo’s zat en/of wilt zich vitaler en energieker voelen.
  • U weet hoe goed beweging en behandeling voor uw lichaam zijn, om het fit en soepel te houden en stress te reduceren -juist als u het druk heeft-, maar het lukt u maar niet om uw leven hier structureel op in te richten.
  • U voelt dat u ouder wordt en dat u uw lichaam fit wilt houden, maar weet niet welke manier van bewegen bij u past.

Gun je lichaam een vrij leven.

Laat hier uw nummer achter. Wij bellen u terug.
U kunt ook mailen naar: info@healthcentral.nl of bellen naar 0623677630 of een WhatsAppje sturen door hier te klikken.